Beşiktaş’ta Şenol Güneş Tartışılmaya Başlandı

Siyah beyazlı takım Beşiktaş bu sezon hem Avrupa da hem de süper lig de kıyasıya bir yarış içinde olacaklar. Rakiplerine göre siyah beyazlı takım kadro olarak daha mütevazi olsa da bunun sıkıntılarını rakiplerinin kayıpsız geçtiği her hafta daha çok belli olmaya başlayacak.

Avrupa da yoluna iyi devam eden siyah beyazlı takım Beşiktaş süper lig de o kadar gülü bir giriş yapamadılar.

En son süper lig de 5. Haftasında bordo mavili Karadeniz ekibi Trabzonspor kendi sahasında siyah beyazlı takım Beşiktaş ile karşı karşıya geldiler.

Akyazı da dolu tribünlerde oynanan derbide Beşiktaş ı konuk eden Trabzonspor, taraftarı önünde şov yaptı. Nenad Bjelica yönetimindeki Bordo Mavililer Onuachu, Bakasetas ve Visca nın golleriyle sahadan 3 – 0 galip ayrıldı ve iki maçlık seri yakalayarak zirve yarışına yeniden ortak oldu.

Şenol Güneş li siyah beyazlı takım Beşiktaş ise bu sezonki ilk mağlubiyetini Akyazı da Trabzonspor deplasmanında almış oldular.

Maç sonun da siyah beyazlı takım Beşiktaş 7 puan ile 9. Sırada yer aldılar. Trabzonspor maçında alınan 3-0’lık yenilginin ardından sonra Şenol Güneş eleştirilerin odağı oldu. Lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde bulunan Kara Kartal’da Şenol Güneş tercihleri nedeniyle maç sonun da hedef haline alınmıştı.

SÜPER LİG’DE LİDERİN 5 PUAN GERİSİNDE KALDILAR

Avrupa da yoluna iyi devam eden siyah beyazlı takım Beşiktaş süper lig de o kadar gülü bir giriş yapamadılar.

Trendyol Süper Lig’de 2. hafta maçında evinde bu sezon süper lige yğkselen Pendikspor ile berabere kalıp 1 puana razı olan Beşiktaş, Trabzonspor’a konuk olduğu maçta da Trabzonspor’a ağır bir yenilgi ile 3 – 0 yenilerek lider konumda olan Fenerbahçe’nin 5 puan gerisine düştü.

Kara kartal da yaşanan bu Sürpriz yenilginin ardından hayal kırıklığı yaratan Şenol Güneş, kadro tercihleri ile eleştirilere maruz kaldı.

KADRO TERCİHİ NEDENİ İLE TECRÜBELİ İSİM HEDF HALİNDE

Siyah beyazlı takımın tecrübeli teknik patronu Şenol Güneş süper lig de ki bordo mavili takım Trabzonspor maçı sonrasında hedef haline geldi.

Alınan 3 – 0 lık mağlubiyet sonrasında Kadro tercihleri ile eleştirilen deneyimli teknik adam, Trabzonspor karşısında Aboubakar, Masuaku ve başından beri ümidini kesmediği Muleka’yı yedek bırakması taraftardan eleştiri aldı.

Tabzonspor maçına iyi başlayan taraf olmasına rağmen bir türlü sonunu getiremeyen Kartal, hücumda etkisiz kalarak ilk şutunu 82. dakikada Ghezzal ile bulabildi. Beşiktaş’ın bu maçta gol beklentisi 0.4 olarak belirlendi. Bu rakam Şenol Güneş’in en düşük istatistiği olarak kayıtlara geçti. Öte yandan Kara Kartal, ligde çıktığı 4 karşılaşmadaki 4 maçı da 4 golle kapatırken, akan oyunda yalnızca 2 gol bularak fileleri havalandırabildi. Kara Kartal’ın diğer 2 golü ise duran toplardan gelmişti.

Alınan kötü sonuçlar sonrasında kısa süre de hedef haline gelen Şenol Güneş lig de oynanacak olan Kayserispor maçı ile yeniden çıkış yakalamak isteyecekler.