26. Hafta

Aytemiz Alanyaspor’da Galibiyet Sevinci

Süper Ligin 26. Hafta maçlarından biri olan Aytemiz Alanyaspor-Gaziantepspor maçı 14 Mart Cumartesi günü (dün) oynandı. Aytemiz Alanyaspor’un kendi sahasında oynadığı bu maçtan ev sahibi takım 1-0 galip ayrıldı. Aytemiz Alanyaspor’un aldığı bu galibiyet ve 3 puan Antalya ekibinin 5 maçtır galip gelememe döngüsünü de bozmuş oldu. Ligdeki son 5 maçında galip gelemeyen Aytemiz Alanyaspor Gaziantepspor maçından galip ayrılarak 3 puan hasretini bitirdi.

Aytemiz Alanyaspor’un aldığı 3 puanla lig sıralamasında puanını 43 puana yükseltti ve 6. Sırada yer aldı. Maçın tek golü ve Aytemiz Alanyaspor’a galibiyet getiren golü maçın 41. Dakikasında Caulker attı. Caulker’in attığı bu gol ile Aytemiz Alanyaspor 3 puan ile maçtan ayrıldı.

‘’Mutluyuz’’

Aytemiz Alanyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut maç sonrası yaptığı açıklamada Gazintepspor maçına 3 puan ve galibiyet hedefiyle çıktıklarını söyleyerek alınan bu galibiyet için mutlu olduklarını ifade etti. Erol Bulut maçın ilk 10-15 dakikasında istedikleri futbolu oynayamadıklarını bu süreden sonra da oyun sistemlerini değiştirdiklerini söyledi. Teknik adam maçın bütününe bakıldığında hareketli ve iyi bir maç olmadığını söyleyerek ama sonuçta 3 puan aldıklarını şu anda önemli olanın bu olduğunu açıkladı.