yarı final

Aytemiz Alanyaspor’un 10 Kişilik Mücadelesi

 04 Mart Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fraport TAV Antalyaspor’u deplasmanda 1-0 yenen Aytemiz Alanyaspor yarı finalin ikinci maçı için avantaj elde etti. Maçın 64. Dakikasında Welinton’un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Aytemiz Alanyaspor bu zorlu mücadeleye rağmen maçta gülen taraf oldu. Maçın uzatma süresinde 90+2’de Fernandes’in golü ile galibiyeti yakalayan Aytemiz Alanyaspor’da bu galibiyet moralleri yükseltti.

Aytemiz Alanyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut Antalyaspor’a aldıkları 1-0’lık galibiyet için mutlu olduklarını ifade ederken maçın zor bir maç olduğunu bildiklerini ama 10 kişi mücadele etmelerine rağmen maçtan galip ayrıldıklarını söyledi. Erol Bulut rövanş maçında da Antalyaspor’u yenerek finalde oynamayı hedeflediklerini söyleyerek bu sezon hem ligde hem de kupada iddialı olduklarını açıkladı.

Aytemiz Alanyaspor Ligde Galibiyet Arıyor

Süper Ligde başarılı bir sezon geçiren Aytemiz Alanyaspor son haftalarda oynadığı maçlarda yenilgiler almaya başladı. Ligde 7 maçlık yenilmezlik serisini yakalayan Aytemiz Alanyaspor’un bu yenilmezlik serisi 23. Haftada Gençlerbirliği mağlubiyeti ile son buldu. Gençlerbirliği maçından sonra ligde Sivasspor ve Beşiktaş’a da yenilen Aytemiz Alanyaspor bu hafta oynayacağı Rizespor maçıyla tekrar galibiyet serisini yakalamak istiyor. 08 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Rizespor maçından 3 puanla evine dönmeyi hedefleyen Aytemiz Alanyaspor ligde 39 puanla 6. Sırada yer alıyor.