Aytemiz Alanyaspor Kupa’daki Rakibi Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray, kendi evinde 10 Şubat Çarşamba günü Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. İki takım arasındaki bu zorlu mücadele saat 20:45’te başlayacak.

Ayrıca Türk Telekom Stadyumu’nda hakem Abdulkadir Bitigen’in yöneteceği bu maç, A Spor ekranından naklen olarak yayımlanacak.

Bilindiği üzere Ziraat Türkiye Kupası’nda bu sezon yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle bu tur, tek maç eleme usülüne göre oynanıyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’un da kendi sahasında TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’u konuk eden Aytemiz Alanyaspor, bu maçtan 5 – 1 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak kupada bir üst tura yükselmeyi başarmıştı.

Yani karşılaşmayı kazanan takım, rövans maçını oynamadan yarı finale yükselecek. Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in, bu maça Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Etebo, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Kerem Aytürkoğlu, Onyekuru ve Mohamed 11’i ile başlaması bekleniyor.

Buna kaşılık Aytemiz Alanyaspor’un teknik direktörü Semih Tokatlı’nın ise Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun Gülselam, Berkan Kutlu, Efecan Karaca, Salih Uçan, Davidson ve Bareiro 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Aytemiz Alanyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası Sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak olan Aytemiz Alanyaspor, kupa serüvenine 5. Tur’da oynadığı maç ile başlamıştı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’un da kendi sahasında TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’u konuk eden Aytemiz Alanyaspor, bu maçtan 5 – 1 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak kupada bir üst tura yükselmeyi başarmıştı.

Daha sonra Ziraat Türkiye Kupası’nın Son 16 Tur’un da kendi evinde BB Erzurumspor’u ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, bu karşılaşmadan ise yine 4 – 1 gibi gollü bir skorla galip ayrılmayı başararak adını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı.

Galatsaray’ın Ziraat Türkiye Kupası Maçları

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak olan Galatasaray, kupa macerasına kupanın 5. Tur’un da başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’un da kendi evinde Darica GB’yi ağırlayan sarı kırmızılı takım, bu karşılaşmadan 1 – 0’lık skorla galip ayrılarak bir üst tura yükselmişti.

Ziraat Türkiye Kupası’nın Son 16 Tur’un da ise deplasmanda Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşan Galatasaray, penaltı atışları sonucunda rakibini 7 – 6 yenerek kupanın dışında bırakıp çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.