Alanyaspor Kulübü

 Hasan Çavuşoğlu Play-Off’a Karşı

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu corona virüsü covid-19 sebebiyle maçların ertelenmesi ve play-off iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ülkemizde covid-19 virüsünün yayılmasının önlenmesi amacıyla alınan önlemlerden biri olan lig maçlarının ertelenmesi kararından sonra play-off iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar ile ilgili olarak Hasan Çavuşoğlu play-off sistemine sıcak bakmadığını ve karşı olduğunu söyledi. Hasan Çavuşoğlu play-off’un lig erteleme kararından sonra alternatifler arasında olarak gündeme geldiğini ama hem Aytemiz Alanyaspor hem de kendisinin bu sisteme karşı olduğunu söyledi.

Alanyaspor’un Covid-19 Önlemi

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı covid-19 virüsüne karşı alınan önlemler ile ilgili de devletin bu mücadeleyi gayet güzel yürüttüğünü söyleyerek kulüp olarak da bu süreçte futbolcular ile özel olarak ilgilendiklerini ifade etti. Hasan Çavuşoğlu futbolcuların evlerinde kalmaları ve şehir dışına ya da yurt dışına çıkmamaları konusunda uyarı yaptıklarını ve bu uyarılara uyulduğunu da belirterek yakın zamanda futbolcuların antrenmanlara başlayacağını da açıkladı.

Hasan Çavuşoğlu takım içinde ve kulüp içinde aldıkları önlemlerle de covid-19 virüsünün yayılmasını ve bulaşmasını önlemeye çalıştıklarını söyleyerek en kısa zamanda covid-19 virüsünün etkisini yitirmesini diledi.