Süper Lig’de 6. Haftanın Hakemleri Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig 2022 – 2023 sezonunda 5 hafta geride kalırken futbolseverlerin gözleri oynanacak sonraki mücadelelerde! Ligin 6. haftasında oynanacak maçların hakemleri belli oldu. İşte bir sonraki haftanın karşılaşmalarını yönetecek isimler…

Spor Toto Süper Lig 2022 – 2023 sezonunun 5. haftası geride kalırken Kara Kartal, zirveyi rakiplerine bırakmadı. Sezonun başından beri aldığı 4 galibiyet ve 1 beraberlik ile her geçen hafta kupaya yaklaşan Siyah Beyazlı ekip, taraftarlarına zafer sevinci yaşatma konusunda son derece kararlı.

İşte 6. Hafta Hakemleri…

9 Eylül Cuma günü gerçekleşecek MKE Ankaragücü – Corendon Alanyaspor mücadelesi saat 20.00’da başlayacak ve karşılaşmayı Mert Güzence yönetecek.

Stat: Alanya Oba Stadyumu

10 Eylül Cumartesi günü Arabam.com Konyaspor – Atakaş Hatayspor ile saat 17.00’da karşı karşıya gelirken düdüğü çalan isim Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

Stat: Eskişehir Atatürk Stadyumu

10 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da Bitexen Giresunspor – Vavacars Fatih Karagümrük maçının hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı

11 Eylül Pazar günü gerçekleşecek Demir Grup Sivasspor – İstanbulspor maçı 17.00’da başlayacak ve deneyimli hakem Hüseyin Göçek start düdüğünü çalacak.

Stat: Sivas 4 Eylül Stadyumu

11 Eylül Pazar günü Galatasaray – Kasımpaşa mücadelesi saat 20.00’da başlayacak ve Volkan Bayarslan tarafından yönetilecek.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

11 Eylül Pazar günü Fraport TAV Antalyaspor – Yukatel Kayserispor maçını Bahattin Şimşek yönetecek. Karşılaşma saat 20.00’da start verecek.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı

11 Eylül Pazar günü oynanacak Ümraniyespor – Gaziantep FK karşılaşması saat 20.00’da Ümit Öztürk’ün düdüğü ile başlayacak.

Stat: Yeni Hatay Stadyumu

Lider Beşiktaş Başakşehir’i Konuk Edecek!

Spor Toto Süper Lig 2022 – 2023 sezonunda 5. hafta itibari ile liderliği kimseye bırakmayan Beşiktaş, Beşiktaş Medipol Başakşehir’i saat 19.00’da Vodafone Park Stadı’nda konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakem ise Halil Umut Meler olacak.

6. haftanın son maçı dört büyüklerden Trabzonspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak ve saat 21.00’da başlayacak. Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşecek kritik mücadele Atilla Karaoğlan tarafından yönetilecek.