2020-2021 futbol sezonu

İlk Destek Alanya Ülkü Ocakları’ndan

Aytemiz Alanyaspor 2020-2021 futbol sezonu için yeni forma modellerinin tanıtımını yaptı. Bu formalar içinde en dikkat çeken ve ilgi çeken model ise kamuflaj model formaydı. Aytemiz Alanyaspor’un kamuflaj desen forması sadece Aytemiz Alanyaspor taraftarları tarafından değil tüm futbol severler tarafından da beğenildi. Kamuflaj formanın satışından elde edilen gelirin yüzde 10’u da Mehmetçik Vakfına bağışlanacak. Aytemiz Alanyaspor’un kamuflaj desen formalarını ilk alan Alanya Ülkü Ocakları oldu.

Alanya Ülkü Ocakları 40 adet kamuflaj forma alarak hem Aytemiz Alanyaspor’a destek oldu hem de Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunmuş oldu.

Fenerbahçe’ye Teşekkür

Aytemiz Alanyaspor’un bu formaları Fenerbahçe Spor Kulübünün ürün satış yeri olan Fenerium’da da satılacak. Fenerbahçe Kulübü Fenerium’da Süper Lig kulüplerinin ürünlerini satma kararı aldı. Bu karar ile Fenerium’da Aytemiz Alanyaspor formaları da satılacak. Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe’nin birlik ve beraberlik duygularını içeren bu kararı ile ilgili sarı lacivertli kulübe teşekkür mesajı yayınladı. Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe kulübüne bu anlamlı desteği için teşekkür etti ve herkesin desteğini beklediklerini belirtti.

Güncel Yazılar