Aytemiz Alanyaspor

Erol Bulut ve Fenerbahçe

Süper Ligin başarılı takımı Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut’un Fenerbahçe’ye transfer haberleri sık olarak gündeme geliyor. Erol Bulut’un eski bir Fenerbahçe futbolcusu olması ve Fenerbahçe’nin bu transfere kesin gözüyle bakması gözleri teknik adama çevirdi.

Erol Bulut Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili olarak önce yaptığı açıklamalarda ısrarla şu anda tek düşüncesinin Aytemiz Alanyaspor olduğunu belirtmişti. Fenerbahçe takımının ise Erol Bulut’u transfer edeceği ve sarı lacivertli kulüp başkanı Ali Koç’un da bu transfere onay verdiği iddia edilmişti. 45 yaşındaki teknik adamın takımı ile sözleşmesi de haziran sonu bitiyor ve sözleşmenin yenilenmemesi transfer iddialarını kuvvetlendirmişti.

Her fırsatta Fenerbahçe ile görüşmediğini ve kendisine teklif gelmediğini ifade eden Erol Bulut son açıklamasıyla bu haberlere noktayı koydu.

Görüştüğümü Söyleyen Ortaya Çıksın

Turuncu yeşil takımın teknik direktörü Aytemiz Alanyaspor ile şu anda devam eden bir sözleşmesi olduğunu ve sarı lacivertli takıma transfer haberleri ile ilgili konuşmanın gereksiz olduğunu söyledi. Fenerbahçe ile transfer görüşmesi ve Fenerbahçe’den de gelen bir teklif olmadığını ısrarla vurgulayan teknik adam bu konuda artık konuşmayacağını da belirtti. Erol Bulut son olarak sarı lacivertli kulübe transferi konusunda kendisiyle görüşüldüğünü kim söylediyse ortaya çıkmasını sözlerine ekledi.

Güncel Yazılar