Antalya

Fenerbahçe’nin Erol Bulut Hesabı

Süper Ligin Antalya temsilcisi Aytemiz Alanyaspor bu sezon başarılı bir sezon geçiriyor. Kulübün bu başarısında en büyük katkı teknik direktör Erol Bulut’a aitti. Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik adamın adı Fenerbahçe ile anılıyordu. Yeni sezonda teknik direktör arayışını sürdüren Fenerbahçe eski futbolcusu olan Erol Bulut’un transferine kesin gözüyle bakıyor.

Erol Bulut’un ısrarla Aytemiz Alanyaspor dışında bir düşüncesi olmadığı ve Fenerbahçe’den gelen teklif olmadığını açıklıyor. Sarı lacivertli camianın ise her yönden aradıkları teknik direktör kriterlerine uyan Erol Bulut için Ziraat Türkiye Kupası maçını beklediği iddia edildi.

Ali Koç’tan Nezaket Görüşmesi

Kulüp tarihinde ilk defa Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde mücadele eden Aytemiz Alanyaspor’un rakibi Antalyaspor’du. İlk maçı 1-0 kazanan Aytemiz Alanyaspor ikinci maç için avantajlı konuma geçti. Yarı finalin diğer maçı da Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oluyor.  Fenerbahçe kulübü Ziraat Türkiye Kupası final maçının Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında olma ihtimaline karlı bu süreci bekliyor. Bu süreç geçtikten sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Hasan Çavuşoğlu ile nezaket görüşmesi yaparak Erol Bulut’un transfer sürecinin başlayacağı iddia edildi. Temmuz ayı 45 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe döneminin başladığı ay olabilir.

Güncel Yazılar